Hem » Sök Hotell Barcelona

Sök Hotell i Barcelona

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Karta över några hotell i Barcelona

Nu kan du söka hotell i Barcelona med hjälp av våran karta med hotell.


Filtrera Resultat

Du kan filtrera listan på hotell genom att välja vilken typ av hotell du är intresserad över med länkarna till vänster.
Listade Hotell

Hesperia Sant Joan Suites
från 381:-
Husa Bonanova Park
från 387:-
Barcelona City North
från 438:-
Parallel
från 465:-
Hotel Atlas
från 484:-
Ronda
från 486:-
Hotel Flor Parks
från 524:-
Sercotel Abbot Barcelona
från 531:-
Hotel Ronda Lesseps
från 543:-
Acta Milleni
från 583:-
Auto Hogar
från 630:-
Husa Oriente
från 680:-
Tryp Apolo
från 776:-
Hotel Barcelona Universal
från 827:-
Petit Palace Opera Garden
från 937:-
Barcelo Raval
från 949:-


Hitta fler hotell här >Mer om hotell i Barcelona

Barcelonas utbud av hotell är inte det absolut bästa, tyvärr. Det kan vara svårt att hitta ett bra hotell till ett rimligt pris och det är inte heller hotellet uppfyller de antal stjärnor som det förväntas ha. Standarden är genomgående måttlig och priserna är ganska höga, tack vare det höga trycket på resenärer.

Med lite forskning går det dock att hitta fynd. För att hitta ett riktigt bra hotell gäller det att vara lite om och kring sig. Leta gärna efter erbjudanden på webben och var ute i god tid. Det brukar ge bäst resultat. Våren är den bästa tiden för att hitta förmånliga priser, då den riktiga turistsäsongen börjar i mitten av juni. Våren anses också vara en av de bästa tiderna för ett besök till Barcelona.

De hotell som ligger mitt i de centrala delarna av Barcelona är de mest populära. Nackdelen med vissa av hotellen är att det är mycket liv och rörelse på gatorna utanför. Om hotellet inte är isolerat nog kan det störa nattsömnen för känsliga öron. Titta därför lite extra på läget om du söker ett rum där du kan sova ostört hela natten.

Tänk också på att frukost mycket sällan ingår i rumspriset och måste köpas till. Det är inte ovanligt att hotellfrukosten är sisådär, så det kan vara ett alternativ att istället äta frukost ute på stan.

För att hitta ett hotell finns det mängder med olika webbsidor att välja mellan. De olika sidorna kan ha olika priser på samma hotell, så dubbelkolla innan bokning för säkerhets skull.