Hem » Hotell i Barcelona » Hotel Palace

Hotel Palace

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

Gran Via de les Corts Catalanes 668, Barcelona, 08010 Spanien

Gästernas betyg: 8.6000003814697/10

Det femstjärniga och legendariska Hotel Palace var tidigare känt som Ritz Barcelona. Oavsett namnet erbjuder hotellet en klassisk atmosfär i gammal stil i en byggnad som ligger centralt placerat nära de gotiska kvarteren, Palau, Liceu Operan och La Rambla.

Hotellet ligger i en magnifik vit byggnad med en imponerande fasad, med ingång på hörnet. Inredningen är så klassisk den kan bli med kristallkronor, stormönstrade tapeter, marmorpelare, antika speglar, mosaik, exklusiva materialval och tunga tyger. Här är det elegant inredning som gäller. Det gäller även hotellrummen, som genomgått renovering under 2009. Badrummen är mycket moderna och exklusiva. Juniorsviterna ståtar med två badrum. Roomservice finns tillgänglig dygnet runt.

Restaurangen på El Palace håller lika hög kvalitet som inredningen och erbjuder en grandios frukost samt à la carte för lunch och middag. På hotellet finns traditionell bastu och fitnesscenter, lounge och bar. Servicen är som det anstår ett hotell av den här kalibern ypperlig från början till slut.


från 1489:-

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Karta - HotellNärliggande Hotell


Hotel 1898
- 900 m
Petit Palace Opera Garden
- 1.1 km
Hotel Flor Parks
- 1.2 km
Ronda
- 1.3 km
Husa Oriente
- 1.3 km
Barcelo Raval
- 1.4 km