Hem » Hotell i Barcelona » Barcelo Raval

Barcelo Raval

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Spanien

Gästernas betyg: 8.8000001907349/10

Det moderna fyrstjärniga hotellet Barcelo Raval är ett designhotell inhyst i en hypermodern byggnad mitt i centrala Barcelona. Som namnet antyder ligger hotellet i området Raval, fem minuters promenad från La Rambla och lika långt till det gotiska distriktet i staden. Hotellet lockar till sig gäster som söker det lite mer exklusiva och som tycker om modern arkitektur.

Rummen är rymliga som sig bör i ett designhotell helt designade efter byggnadens snitt. Det som slår gästerna mest är dock den fantastiska ljussättningen som är ett genomgående tema på detta hotell. Inredningen är modern, stilren och stilfull med färger som vitt, svart, limegrönt och vinrött. Det mesta i hotellrummet är elektroniskt och styrs via en panel. Rummen på de högre våningarna har utsikt över takåsarna, även från badrummet. Espressomaskin och luftburet bredband finns tillgängligt i alla rum, liksom roomservice.

Hotellet erbjuder sina gäster gym, solarium och pool. Poolen ligger strategiskt på taket i anslutning till en terrass med hänförande utsikt över hela staden. I loungen finns bar med restaurangservice hela dagen med frukostmeny, tapas, sallader, sandwiches och annat smått och gott. Det går även att få med sig maten som picknick. Reception och personal är mycket uppmärksamma och behjälpliga med allsköns service som tänkas kan.


från 949:-

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Karta - HotellNärliggande Hotell


Barcelo Raval
- 0 m
Acta Milleni
- 400 m
Hotel Flor Parks
- 400 m
Husa Oriente
- 400 m
Auto Hogar
- 500 m
Hotel Barcelona Universal
- 500 m