Hem » Hotell i Barcelona » Sercotel Abbot Barcelona

Sercotel Abbot Barcelona

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

Avinguda Roma 23, Barcelona, 08029 Spanien

Gästernas betyg: 7.1999998092651/10

Sercotel Abbot Barcelona är ett mycket prisvärt hotell med trestjärnig status och god service på Avenida de Roma inte långt ifrån centralstationen Sants och flygplatsen. Montjuïc Mountain ligger bara några minuters promenad ifrån hotellet. Fem minuters promenad från hotellet ligger tunnelbanan. Då hotellet också ligger nära affärskvarteren i staden är det ett populärt tillhåll för affärsfolk på besök.

Hotellet är ganska litet med totalt 42 gästrum vilket ger en familjär känsla. Rummen är stilrent inredda med ljusa vackra trägolv, naturfärger och stilrena linjer. Trådlöst internet ingår i priset och minibar finns på rummen, liksom luftkonditionering och ett fullt utrustat badrum. Då Sercotel Abbott Barcelona är fyrstjärnigt finns även roomservice att tillgå.

Receptionen är bemannad dygnet runt och erbjuder gratis kaffe och te. Frukost serveras på hotellet och det finns en bar som har öppet dagtid och kvällar liksom en restaurang som serverar buffeter. Hotellet har en terrass för sina besökare.


från 531:-

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Karta - HotellNärliggande Hotell


Ronda
- 1.6 km
Acta Milleni
- 1.9 km
Parallel
- 1.9 km
Barcelo Raval
- 2.0 km
Hotel Barcelona Universal
- 2.1 km
Husa Bonanova Park
- 2.1 km