Hem » Hotell i Barcelona » Miramar

Miramar

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

Placa Carles Ibanez 3, Barcelona, 08038 Spanien

Gästernas betyg: 9.1999998092651/10

Det femstjärniga hotellet Miramar på Montjüicberget med en hänförande utsikt över Barcelona stad och hamnen. Från hotellet är det en tio minuter till en kvarts promenad till La Rambla och till hamnen går Fenicular, en trådbuss.

Hotellrummen är 75 stycken till antalet och håller hög kvalitet, är luftiga med väl tilltaget utrymme med modern men ändå klassisk inredning. Badrummen är generösa och vissa badrum är försedda med jacuzzi. Rummen har balkong alternativt altan. Trådlöst bredband finns tillgängligt såväl i rum som i allmänna utrymmen. Roomservice är tillgänglig dygnet runt.

Hotellets spatiösa och vackert utformade utomhuspool är omgiven av en stor gräsmatta och terrass med sittplatser och solstolar. Även härifrån ges en strålande överblick över hamn och stad. Det finns också en inomhuspool, ett spa, bastu och ett gym som står till gästernas förfogande. Området runt hotellet består av parker, där det finns trevliga promenadstråk.

Restaurangen på Miramar håller hög klass och serverar à la carte eftermiddagar och kvällar. Frukosten är generös men ingår inte i rumspriset. I loungen serveras öl, drinkar och tapas. Det gör det även vid poolterrassen.


från 1280:-

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Karta - HotellNärliggande Hotell


Tryp Apolo
- 500 m
Auto Hogar
- 500 m
Hotel Barcelona Universal
- 500 m
Parallel
- 600 m
Acta Milleni
- 700 m
Eurostars Grand Marina
- 800 m