Hem » Hotell i Barcelona » Eurostars Grand Marina

Eurostars Grand Marina

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

Moll De Barcelona S/n, Barcelona, 08039 Spanien

Gästernas betyg: 8.8000001907349/10

Mitt i Barcelonas livliga hamn ligger femstjärniga lyxhotellet Eurostars Grand Marina. Från hotellet är det enbart ett stenkast till La Rambla och hela Barcelonas nöjesliv och stranden ligger lika nära.

De 240 dubbelrummen och 51 sviterna på hotellet har en design med maritimt tema, vilket verkligen passar detta hotell som ligger som på en ponton ute i själva hamnen. Alla badrum är försedda med massagebad och i de lite finare rummen finns separat dusch och badkar. Det går att välja mellan utsikt mot land eller hav, eller lite av båda delarna då hotellet har en cirkelrund arkitektur.

Övriga delar av hotellet har en minimalistisk, sober och mycket exklusiv design, väl genomtänkt i alla dess detaljer. Hotellets poolområde är lugnt och behagligt med väl tilltagna utrymmen och god service. Själva terrassen är byggd på ett behagligt trädäck.

Grand Marinas restaurang Aire de Mar erbjuder mat inspirerad av det omgivande Medelhavet och tar upp till 140 gäster. Frukostbuffeten är generös och ingår om man så vill i rumspriset. Den som vill ha det lilla extra vid ankomst kan beställa ett födelsedagspaket. Då ges en välkomstdrink i loungen och champagne samt chokladdragérade jordgubbar på hotellrummet.


från 1405:-

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Karta - HotellNärliggande Hotell


Miramar
- 800 m
Tryp Apolo
- 800 m
Auto Hogar
- 900 m
Husa Oriente
- 900 m
Hotel Barcelona Universal
- 1.0 km
Hotel Flor Parks
- 1.0 km