Hem » Hotell i Barcelona » Hesperia Sant Joan Suites

Hesperia Sant Joan Suites

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5

Josep Trueta 2 San Joan Despi, Sant Joan Despi, 08970 Spanien

Gästernas betyg: 8/10

Hesperia Sant Johan Suites är ett trestjärnigt hotell med minilägenheter beläget nära Diagonal och Tibidabo. Här finns totalt 129 studios i olika storlekar med sovrum, kitchenette och badrum. Designen är stilren och färgerna glada och somriga. Kunderna är främst familjer och de som stannar lite längre i staden. Det är med andra ord ett mysigt och familjärt hotell med en lugn atmosfär.

Hesperia Sant Johan Suites har gott rykte och ansedd personal. För att vara ett trestjärnigt hotell finns också goda faciliteter, inte minst en utomhuspool, sauna, jacuzzi och ett mindre gym. Hotellet har också en egen självplocksrestaurang med kök inspirerat av medelhavet. Där serveras även en frukostbuffet. Garage finns.

Däremot kan hotellet kännas ligga lite väl långt bort från centrum och strand, men då bussen går rakt förbi hotellet är det ändå lätt att nå båda attraktionerna.

Priset på minilägenheterna ligger på 50 euro per natt och uppåt beroende på storlek och säsong. Då ingår inte frukost. Å andra sidan går det att laga den själv i studion.


från 381:-

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Karta - HotellNärliggande Hotell


Husa Bonanova Park
- 5.0 km
Sercotel Abbot Barcelona
- 6.2 km
Barcelona City North
- 7.1 km
Hotel Ronda Lesseps
- 7.5 km
Ronda
- 7.8 km
Parallel
- 7.9 km