Hem » Hotell i Barcelona

Sök Hotell i Barcelona

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Hotell - prisvärda

Vi har valt ut några hotell som vi tycker är allmänt prisvärda både när det gäller läge och konsumentbetyg. Alla priser avser ett rum för två personer för mer information hittar du under länken mer info.


Hesperia Sant Joan SuitesPris från: 381 SEK
Husa Bonanova ParkPris från: 387 SEK
Hitta fler billiga hotell

Hotell - mellanklass

Ibland behöver vi lite finare boende när vi reser bort, vi har valt ut några mellanklasshotell som ligger så centralt som möjligt.


Auto HogarPris från: 630 SEK
Husa OrientePris från: 680 SEK
Hitta fler mellanklass hotell

Hotell - ren lyx

Ibland behöver vi extra lyx när vi reser bort, vi har valt ut några lyxhotell som ligger extra centralt.


MiramarPris från: 1280 SEK
Eurostars Grand MarinaPris från: 1405 SEK
Hitta fler lyxiga hotell


Hotell i Barcelona

Det vimlar av hotell i Barcelona. Det finns över 400 hotell att välja mellan. Men det är inte alltid lika lätt att hitta ett prisvärt hotell som håller en bra standard. Det ingår till exempel sällan frukost i rumspriset, inte ens vid bokning hos de finare hotellen. Ibland är det ett tillval, ibland betalas det på plats.

Här vet man att ta betalt för sina hotellrum och de blir snabbt uppbokade. Det gäller särskilt de centralt belägna hotellen. Som tur var byggs det nya hotell för fullt i staden, vilket gör att utbudet blir allt bättre och konkurrensen hårdnar om gästerna.

Det allra billigaste alternativet i Barcelona är vandrarhemmen. De har ofta både enkel- och dubbelrum, förutom de sedvanliga sovsalarna. Sedan finns det hotell att välja mellan i allt från extrem budget till lika extrem lyx. Många väljer ett hotell med lägre pris för att istället kunna använda sina semesterpengar till att upptäcka staden med. Det kan verkligen vara en god idé då det finns så mycket att upptäcka, att hotellrummet mer än en sovplats.

Utanför Barcelonas absoluta mitt blir hotellrummen genomgående lite billigare. Det är alltid lätt att ta sig runt i Barcelona, tack vare ett mycket effektivt tunnelbanesystem och många bussar. Det gör därför inte så mycket om hotellet ligger lite off, så länge en tunnelbanestation ligger i närheten.

Den som vill hamna mitt i smeten väljer med fördel ett hotell som ligger nära La Rambla. Här kan det dock vara stökigt på nätterna, vilket kan påverka nattsömnen för den som sover lätt. Det är oftare tystare i rummen mot bakgårdarna. Det går också att välja ett hotell som ligger lite off centrum, för att få en oas att vistas i när stadslivet blir lite för mycket.

Länktips: Billiga Hotell


Populära hotell i Barcelona