Hem » Nattklubbar » Can Paixano

Can Paixano

Detta är en munter och väldigt festlig cavabar – cava är ett slags spanskt mousserande vin – som dessutom inte tar speciellt mycket betalt. Här finns inga sittplatser, och efter sjutiden blir här väldigt, väldigt mycket livligare och trängre. Det är dock inget fel på stämningen då! Till sin första beställning är det obligatoriskt att beställa minst två mini sandwiches – men detta är inget som behöver bekymra en. Dessa små munsbitar är goda och inte särskilt dyra.

Can Paixano har de en väldigt stor och välsorterad lista på olika pålägg och typer av macka man kan beställa. De håller öppet hela dagen, mellan halv elva på förmiddagen ända till tio på kvällen. Can Paixano ligger på Carrer de Reina Cristina 7, nära Picassomuseet.


  • Karta - Hitta HitKommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Kommentarer

Veronica
Juli 29, 2010, 9:12
Jag är en svensk tjej som varit stamkund på "la xampa" i 6 år, då jag bott i barcelona till och från under många år. Cam paixano är ett måste. De har den bästa cavan i landet, den godaste tapasen, och personalen är underbar. Jag rekomenderar alla att besöka denna bar. Det är dessutom väldigt billigt. Här blandas turister med lokabefolkningen.