Hem » Hotell i Barcelona » Mellanklass Hotell

Sök Hotell i Barcelona

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Mellanklass Hotell


Auto HogarPris från: 630 SEK
Husa OrientePris från: 680 SEK
Tryp ApoloPris från: 776 SEK
Hotel Barcelona UniversalPris från: 827 SEK
Petit Palace Opera GardenPris från: 937 SEK
Barcelo RavalPris från: 949 SEK


Mer om Mellanklass Hotell

De hotell som räknas som mellanklasshotell i Barcelona håller alla hög standard med en reception som håller öppet dygnet runt och med lounge och restaurang. Det kan dock skilja sig en hel del vad gäller komforten i övrigt på hotellet. Vissa hotell erbjuder mycket modern inredning och fräscha rum helt nära centrum, medan andra hotell inte riktigt har hunnit renovera och ställa om sig till den ökande konkurrensen än. Men de flesta håller mycket god standard.

En del mellanklasshotell lever på att ligga nära centrum. De som ligger lite utanför de hetaste stråken ger ofta mer service för samma penning. Även de hotell som verkar som konferenshotell kan ge mycket trevliga erbjudanden för framför allt weekendgäster, då de flesta konferenser genomförs i veckorna. Designen på hotellen är ofta medelhavsinspirerad och stilren utan överdådiga finesser. Vissa har dock satsat på härlig design som ett medel att locka kunder, vilket höjer den allmänna standarden bland mellanklasshotellen. En del har till och med pool och terrass på taket, och andra faciliteter att nyttja för gästerna. Konkurrensen är hård om kunderna. Balkong är inte helt ovanligt och badrummen är fräscha.

De hotell av mellanklass som ligger på eller nära La Rambla har nästan alltid extra isolerade fönster för att stänga ute buller från gatan. Det ger en god nattsömn även om hotellet är beläget mycket nära staden.

Servicen är i allmänhet mycket god och personalen är så gott som alltid flerspråkig för att underlätta kundservicen. Frukost serveras i allmänhet som buffet och serveras mot en tilläggskostnad.

Priset för en natt i ett medelklasshotell varierar kraftigt, men ligger vanligtvis på priser mellan 800 kr och 1 300 kr. Då ingår inte frukost.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare eller dyrare hotell?

Glöm inte att ta en titt på våra två andra prisklasser för att jämföra priserna


Billiga Hotell Lyxiga Hotell