Hem » Hotell i Barcelona » Lyxiga Hotell

Sök Hotell i Barcelona

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Lyxiga Hotell


MiramarPris från: 1280 SEK
Eurostars Grand MarinaPris från: 1405 SEK
Hotel PalacePris från: 1489 SEK
Hotel 1898Pris från: 1537 SEK


Mer om Lyxiga Hotell

De lyxiga hotellen i Barcelona har valt sin omgivning med omsorg. De ligger antingen med en hänförande utsikt över hamn och stad, mitt i själva hamnen eller strategisk placerade där det händer.

Av Barcelonas lyxhotell kan man begära det mesta. Servicen är ypperlig och hotellen skapar en atmosfär som gör att varje besökare känner sig som en prins eller prinsessa. Roomservice dygnet runt är mer eller mindre standard, minibar ett obligatorium i rummen, och restaurangerna som finns på hotellen är mycket väl värda ett besök, även om de kan vara ganska dyra. Det är inte ovanligt att hotellen har en pool och terrass på taket, gym, solarium och möjligheter till spa och massage.

Det är också hotellrummen. Det är inte ovanligt att rummen kostar mer än ett par tusenlappar per natt, även om erbjudanden också kan göra rummen betydligt billigare. Liksom för de lite mindre exklusiva hotellen ingår sällan frukost i priset, även om vissa hotell erbjuder det.

Stilen på lyxhotellen varierar i det oändliga. Vissa erbjuder en härligt klassisk och gammaldags inredning i ny tappning i hundraåriga byggnader, andra är hypermoderna komplex med högsta standard och alla bekvämligheter som tänkas kan. En del är romantiska, en del har satsat på att ge gästerna allra senaste inom teknologi. Vilket av lyxhotellen en enskild person föredrar beror helt och hållet på vad som önskas av en hotellvistelse.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare hotell?

Dyrt hotell? glöm inte att ta en titt på billigare prisklasser.


Billiga Hotell Mellanklass Hotell