Hem » Hotell i Barcelona » Billiga Hotell

Sök Hotell i Barcelona

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Billiga Hotell


Hesperia Sant Joan SuitesPris från: 381 SEK
Husa Bonanova ParkPris från: 387 SEK
Barcelona City NorthPris från: 438 SEK
ParallelPris från: 465 SEK
Hotel AtlasPris från: 484 SEK
RondaPris från: 486 SEK
Hotel Flor ParksPris från: 524 SEK
Sercotel Abbot BarcelonaPris från: 531 SEK
Hotel Ronda LessepsPris från: 543 SEK
Acta MilleniPris från: 583 SEK


Mer om Billiga Hotell

De billigare hotellen hittas framför allt i utkanterna av staden. Där är priserna generellt sett lägre. I Barcelona är, tack vare byggboomen, de enklare hotellen ändå av gott snitt och många har renoverats för att hålla den önskade standarden. Hotellrummen är i och för sig ofta små och balkonger är ovanliga. Badrummen brukar vara mycket fräscha och lagom tilltagna.

De flesta budgethotell är av mindre och mycket familjär karaktär, vilket ger en gemytlig och hemtrevlig känsla. De kanske inte har all service och egen pool och sådant, men allt som oftast en god grundservice, fräscha rum och flerspråkig personal i receptionen. Däremot har få receptioner öppen dygnet runt och det händer att frukost inte erbjuds alls. Innan bokning kan det vara bra att titta lite extra på den service hotellet erbjuder.

Läget på de lite enklare hotellen är ofta off centrum. Det tar ändå kort tid att komma till hamn, stränder och La Rambla samt de gotiska kvarteren tack vare tunnelbanan och bussarna. Köp ett Barcelonakort och det är bara att hoppa på och av för att ta sig runt i staden. De hotell som ligger mitt i centrum kan vara något bullriga då gatans ljud kan tränga in i byggnaden.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comLetar du efter finare hotell?

Ibland räcker inte budgetklass som boende då kan du ta en titt på våra två andra prisklasser.


Mellanklass Hotell Lyxiga Hotell