Hem » Artiklar & Nyheter » Lansering av NewYorkPortalen.se

Lansering av NewYorkPortalen.se

New YorkNu lanserar vi också NewYorkPortalen.se som är en stor portal för just New York. Vi har satsat väldigt mycket tid på den här nya portalen så har någon gång funderat på att åka till New York så rekommenderar vi att tar en liten koll på denna lärorika webbplats.

Vi har koncentrerat oss mycket på information och karttjänster som inriktar sig på upplevelser i staden. Varför inte gå på en studioinspelning på något av de kända programmen som sänds från New York. Vi har även valt ut över 50 restauranger som är ett måste att besöka när man väl landar i New York.

Vi har även lagt in forum där du kan fråga om information angående staden eller diskutera din upplevelse när du väl har besökt New York, det uppskattas alltid när andra besökare berättar sina historier om hur det har varit.

Då New York är en shoppingstad så har vi lagt ner mycket tid på att skriva guider om vad för typ av affärer vi rekommenderar. Allt från kläder till cigarrer. USA är även känt för att sälja elektronik till låga priser jämfört med Sverige mycket på grund av den låga skatten, även här skriver vi om vad man ska tänka på innan man gör sina köp av elektronik.

Jazzen är stor i New York där den mer eller mindre föddes så varför inte passa på att besöka en jazzklubb när du väl är där.

Planer på att resa till New York? passa på att besöka NewYorkPortalen.se


Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 
Relaterade Artiklar

Lansering av NewYorkPortalen.se

Juni 10, 2013

Vår i Barcelona

Mars 7, 2010

Semester i Barcelona

Mars 7, 2010

Upplev Barcelona - Europas bästa weekendstad

Mars 7, 2010